Kickboksen voor Kinderen

Aan de De Werf 11 Ingang Linkerzijde in Den Haag kun je Kickboksen voor Kinderen vinden.

Meer informatie over Kickboksen voor Kinderen in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen voor Kinderen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen voor Kinderen in Den Haag geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen voor Kinderen is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen voor Kinderen in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen voor Kinderen ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op De Werf 11 Ingang Linkerzijde in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 70 205 7810, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboksenvoorkinderen.nl/

Hoe kom je bij Kickboksen voor Kinderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Kinderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen voor Kinderen

Bezoekers bekeken ook