MA Sports van Dijk

Aan de De Telle 21 in Ureterp kun je MA Sports van Dijk vinden.

Meer informatie over MA Sports van Dijk in Ureterp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ureterp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MA Sports van Dijk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MA Sports van Dijk in Ureterp geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MA Sports van Dijk is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MA Sports van Dijk in Ureterp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MA Sports van Dijk ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op De Telle 21 in Ureterp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42235031, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.masports-vandijk.nl/

Hoe kom je bij MA Sports van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MA Sports van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MA Sports van Dijk

Bezoekers bekeken ook