Kickboxing Zwolle

Aan de Marterveld 1 in Zwolle kun je Kickboxing Zwolle vinden.

Meer informatie over Kickboxing Zwolle in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Zwolle biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Zwolle in Zwolle geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Zwolle is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Zwolle in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Zwolle ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Marterveld 1 in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op 31 6 36454957, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Kickboxing Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Zwolle

Bezoekers bekeken ook