KICKTHIS

Aan de Strijkviertel 35J-K in Utrecht kun je KICKTHIS vinden.

Meer informatie over KICKTHIS in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KICKTHIS biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KICKTHIS in Utrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KICKTHIS is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KICKTHIS in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KICKTHIS ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Strijkviertel 35J-K in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41227384, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickthis.nl/

Hoe kom je bij KICKTHIS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KICKTHIS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. KICKTHIS

Bezoekers bekeken ook