Kickboxing Barendrecht

Aan de Paddeweg 25-27 in Barendrecht kun je Kickboxing Barendrecht vinden.

Meer informatie over Kickboxing Barendrecht in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Barendrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Barendrecht in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Barendrecht is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Barendrecht in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Barendrecht ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Paddeweg 25-27 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40332323, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxingbarendrecht.nl/

Hoe kom je bij Kickboxing Barendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Barendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Barendrecht

Bezoekers bekeken ook