Sportschool Senshi

Aan de Nijverheidsweg 6 in Stein kun je Sportschool Senshi vinden.

Meer informatie over Sportschool Senshi in Stein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Stein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Senshi biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Senshi in Stein geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Senshi is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Senshi in Stein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Senshi ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Nijverheidsweg 6 in Stein. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49753778, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschoolsenshi.com/

Hoe kom je bij Sportschool Senshi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Senshi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportschool Senshi

Bezoekers bekeken ook