Kickboxing Arnhem

Aan de MFC Klarendal, Kazerneplein 2 in Arnhem kun je Kickboxing Arnhem vinden.

Meer informatie over Kickboxing Arnhem in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Arnhem biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Arnhem in Arnhem geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Arnhem is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Arnhem in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Arnhem ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op MFC Klarendal, Kazerneplein 2 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42889715, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kickboxingarnhem.nl/

Hoe kom je bij Kickboxing Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Arnhem

Bezoekers bekeken ook