FSCA Zevenaar

Aan de Zuiderlaan 28B in Zevenaar kun je FSCA Zevenaar vinden.

Meer informatie over FSCA Zevenaar in Zevenaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zevenaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FSCA Zevenaar biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FSCA Zevenaar in Zevenaar geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FSCA Zevenaar is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FSCA Zevenaar in Zevenaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FSCA Zevenaar ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Zuiderlaan 28B in Zevenaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54296977, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij FSCA Zevenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FSCA Zevenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FSCA Zevenaar

Bezoekers bekeken ook