Dekkers Training

Aan de Keizerstraat 96 in Breda kun je Dekkers Training vinden.

Meer informatie over Dekkers Training in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dekkers Training biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dekkers Training in Breda geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dekkers Training is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dekkers Training in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dekkers Training ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Keizerstraat 96 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19853678, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Dekkers Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dekkers Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dekkers Training

Bezoekers bekeken ook