Kickboxing Light

Aan de Zweedsestraat 19C in Deventer kun je Kickboxing Light vinden.

Meer informatie over Kickboxing Light in Deventer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Deventer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Light biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Light in Deventer geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Light is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Light in Deventer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Light ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Zweedsestraat 19C in Deventer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40035403, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxinglight.com/

Hoe kom je bij Kickboxing Light? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Light het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Light

Bezoekers bekeken ook