Team Pasztjerik

Aan de Nieuw-Mathenesserstraat 48 in Schiedam kun je Team Pasztjerik vinden.

Meer informatie over Team Pasztjerik in Schiedam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schiedam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Pasztjerik biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Pasztjerik in Schiedam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Pasztjerik is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Pasztjerik in Schiedam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Pasztjerik ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Nieuw-Mathenesserstraat 48 in Schiedam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://team-pasztjerik.nl/

Hoe kom je bij Team Pasztjerik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Pasztjerik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Pasztjerik

Bezoekers bekeken ook