Kickboxing-Institute Zaltbommel

Aan de Hogeweg 65 in Zaltbommel kun je Kickboxing-Institute Zaltbommel vinden.

Meer informatie over Kickboxing-Institute Zaltbommel in Zaltbommel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zaltbommel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing-Institute Zaltbommel biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing-Institute Zaltbommel in Zaltbommel geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing-Institute Zaltbommel is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing-Institute Zaltbommel in Zaltbommel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing-Institute Zaltbommel ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Hogeweg 65 in Zaltbommel. Je kunt ze ook bellen op 31 85 401 0864, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboxing-institute.nl/zaltbommel/

Hoe kom je bij Kickboxing-Institute Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing-Institute Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing-Institute Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook