Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar

Aan de Kitmanstraat 2A in Alkmaar kun je Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar vinden.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kitmanstraat 2A in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 85 040 2191, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboksenvoorvrouwen.nl/locaties-lestijden/kickboksen-voor-vrouwen-in-alkmaar/

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar

Bezoekers bekeken ook