FitCombat

Aan de Koningstraat 34 in Naaldwijk kun je FitCombat vinden.

Meer informatie over FitCombat in Naaldwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Naaldwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FitCombat biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FitCombat in Naaldwijk geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FitCombat is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FitCombat in Naaldwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FitCombat ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Koningstraat 34 in Naaldwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 174 768 029, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fitcombat.nl/contact/

Hoe kom je bij FitCombat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitCombat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FitCombat

Bezoekers bekeken ook