Kickboxen Dordrecht

Aan de Nijverheidstraat 77 in Dordrecht kun je Kickboxen Dordrecht vinden.

Meer informatie over Kickboxen Dordrecht in Dordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxen Dordrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxen Dordrecht in Dordrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxen Dordrecht is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxen Dordrecht in Dordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxen Dordrecht ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Nijverheidstraat 77 in Dordrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50498648, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxen-dordrecht.nl/

Hoe kom je bij Kickboxen Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxen Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxen Dordrecht

Bezoekers bekeken ook