Kickboksen voor Vrouwen Almelo

Aan de Windmolen 4A in Almelo kun je Kickboksen voor Vrouwen Almelo vinden.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen Almelo in Almelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen voor Vrouwen Almelo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen voor Vrouwen Almelo in Almelo geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen voor Vrouwen Almelo is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen voor Vrouwen Almelo in Almelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen voor Vrouwen Almelo ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Windmolen 4A in Almelo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 85055615, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboksenvoorvrouwen.nl/locaties-lestijden/kickboksen-voor-vrouwen-almelo/

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen voor Vrouwen Almelo

Bezoekers bekeken ook