Bourdif Gym

Aan de Sint Laurensdreef 28 in Utrecht kun je Bourdif Gym vinden.

Meer informatie over Bourdif Gym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bourdif Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bourdif Gym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bourdif Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bourdif Gym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bourdif Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Sint Laurensdreef 28 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 33506451, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bourdifgym.nl/

Hoe kom je bij Bourdif Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bourdif Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bourdif Gym

Bezoekers bekeken ook