Broeders Sport en Welzijn

Aan de Abdis van Thornstraat 40 in Oosterhout kun je Broeders Sport en Welzijn vinden.

Meer informatie over Broeders Sport en Welzijn in Oosterhout

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oosterhout? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Broeders Sport en Welzijn biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Broeders Sport en Welzijn in Oosterhout geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Broeders Sport en Welzijn is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Broeders Sport en Welzijn in Oosterhout een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Broeders Sport en Welzijn ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Abdis van Thornstraat 40 in Oosterhout. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27346915, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://broederssportenwelzijn.nl/contact/

Hoe kom je bij Broeders Sport en Welzijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broeders Sport en Welzijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Broeders Sport en Welzijn

Bezoekers bekeken ook