Maeng-Ho Martial-Arts

Aan de Liniestraat 107 in Breda kun je Maeng-Ho Martial-Arts vinden.

Meer informatie over Maeng-Ho Martial-Arts in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Maeng-Ho Martial-Arts biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Maeng-Ho Martial-Arts in Breda geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Maeng-Ho Martial-Arts is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Maeng-Ho Martial-Arts in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Maeng-Ho Martial-Arts ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Liniestraat 107 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51124933, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://maeng-ho.nl/

Hoe kom je bij Maeng-Ho Martial-Arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maeng-Ho Martial-Arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Maeng-Ho Martial-Arts

Bezoekers bekeken ook