Fightteam Vlaardingen

Aan de 3e Industriestraat 25K in Vlaardingen kun je Fightteam Vlaardingen vinden.

Meer informatie over Fightteam Vlaardingen in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlaardingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightteam Vlaardingen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightteam Vlaardingen in Vlaardingen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightteam Vlaardingen is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightteam Vlaardingen in Vlaardingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightteam Vlaardingen ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op 3e Industriestraat 25K in Vlaardingen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18456103, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fightteamvlaardingen.com/

Hoe kom je bij Fightteam Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightteam Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightteam Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook