Amsterdam Kickboksen

Aan de Museumplein 10 in Amsterdam kun je Amsterdam Kickboksen vinden.

Meer informatie over Amsterdam Kickboksen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Amsterdam Kickboksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Amsterdam Kickboksen in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Amsterdam Kickboksen is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Amsterdam Kickboksen in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Amsterdam Kickboksen ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Museumplein 10 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21682133, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://amsterdam-kickboksen.nl/

Hoe kom je bij Amsterdam Kickboksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam Kickboksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Amsterdam Kickboksen

Bezoekers bekeken ook