Kickboxing-Institute Rotterdam

Aan de Vroesenpad 30039 in Rotterdam kun je Kickboxing-Institute Rotterdam vinden.

Meer informatie over Kickboxing-Institute Rotterdam in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing-Institute Rotterdam biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing-Institute Rotterdam in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing-Institute Rotterdam is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing-Institute Rotterdam in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing-Institute Rotterdam ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Vroesenpad 30039 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 85 401 0864, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboxing-institute.nl/rotterdam/

Hoe kom je bij Kickboxing-Institute Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing-Institute Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing-Institute Rotterdam

Bezoekers bekeken ook