Afafa

Aan de Brugstraat 17 in Zandvoort kun je Afafa vinden.

Meer informatie over Afafa in Zandvoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zandvoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Afafa biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Afafa in Zandvoort geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Afafa is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Afafa in Zandvoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Afafa ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Brugstraat 17 in Zandvoort. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Afafa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afafa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Afafa

Bezoekers bekeken ook