Avi's Dojo

Aan de Generaal de la Reijlaan 24 in Bussum kun je Avi's Dojo vinden.

Meer informatie over Avi's Dojo in Bussum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bussum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Avi's Dojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Avi's Dojo in Bussum geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Avi's Dojo is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Avi's Dojo in Bussum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Avi's Dojo ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Generaal de la Reijlaan 24 in Bussum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22032722, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://avisdojo.com/

Hoe kom je bij Avi's Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avi's Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Avi’s Dojo

Bezoekers bekeken ook