Undergroundgym

Aan de Meijnerswijk 5 in Arnhem kun je Undergroundgym vinden.

Meer informatie over Undergroundgym in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Undergroundgym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Undergroundgym in Arnhem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Undergroundgym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Undergroundgym in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Undergroundgym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Meijnerswijk 5 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42075054, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.undergroundgym.nl/

Hoe kom je bij Undergroundgym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Undergroundgym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Undergroundgym

Bezoekers bekeken ook