Budofit

Aan de De Geerenweg 6a in Baarn kun je Budofit vinden.

Meer informatie over Budofit in Baarn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Baarn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budofit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budofit in Baarn geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budofit is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budofit in Baarn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budofit ? Je kunt de Sportschool bereiken op De Geerenweg 6a in Baarn. Je kunt ze ook bellen op 31 35 542 5213, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://budofit.nl/

Hoe kom je bij Budofit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budofit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budofit

Bezoekers bekeken ook