Kimekai Gym

Aan de Erich Salomonstraat 430-432 in Amsterdam kun je Kimekai Gym vinden.

Meer informatie over Kimekai Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kimekai Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kimekai Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kimekai Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kimekai Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kimekai Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Erich Salomonstraat 430-432 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 20172623, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kimekaigym.nl/

Hoe kom je bij Kimekai Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kimekai Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kimekai Gym

Bezoekers bekeken ook