Pink Boxing

Aan de Brugge 12 in Barendrecht kun je Pink Boxing vinden.

Meer informatie over Pink Boxing in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Pink Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Pink Boxing in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Pink Boxing is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Pink Boxing in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Pink Boxing ? Je kunt de Sportschool bereiken op Brugge 12 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Pink Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pink Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Pink Boxing

Bezoekers bekeken ook