Harry Martensplein

Aan de Jupiterweg 20 in Dronten kun je Harry Martensplein vinden.

Meer informatie over Harry Martensplein in Dronten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dronten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Harry Martensplein biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Harry Martensplein in Dronten geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Harry Martensplein is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Harry Martensplein in Dronten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Harry Martensplein ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jupiterweg 20 in Dronten. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.shoganai.nl/

Hoe kom je bij Harry Martensplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harry Martensplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Harry Martensplein

Bezoekers bekeken ook