Petres Gym

Aan de De Oude Veiling 107 in Zwaag kun je Petres Gym vinden.

Meer informatie over Petres Gym in Zwaag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwaag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Petres Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Petres Gym in Zwaag geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Petres Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Petres Gym in Zwaag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Petres Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op De Oude Veiling 107 in Zwaag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46959658, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.petresgym.nl/

Hoe kom je bij Petres Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petres Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Petres Gym

Bezoekers bekeken ook