Legendary Sports

Aan de Ottho Heldringstraat 204T in Amsterdam kun je Legendary Sports vinden.

Meer informatie over Legendary Sports in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Legendary Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Legendary Sports in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Legendary Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Legendary Sports in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Legendary Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ottho Heldringstraat 204T in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40810363, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.legendarysports.nl/

Hoe kom je bij Legendary Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Legendary Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Legendary Sports

Bezoekers bekeken ook