Sarkol Fighting

Aan de Evertsenstraat 15 in Helmond kun je Sarkol Fighting vinden.

Meer informatie over Sarkol Fighting in Helmond

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Helmond? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sarkol Fighting biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sarkol Fighting in Helmond geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sarkol Fighting is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sarkol Fighting in Helmond een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sarkol Fighting ? Je kunt de Sportschool bereiken op Evertsenstraat 15 in Helmond. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14420039, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sarkolfighting.nl/

Hoe kom je bij Sarkol Fighting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sarkol Fighting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sarkol Fighting

Bezoekers bekeken ook