Soldiergym Maassluis

Aan de Maasweg 8 in Maassluis kun je Soldiergym Maassluis vinden.

Meer informatie over Soldiergym Maassluis in Maassluis

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maassluis? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Soldiergym Maassluis biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Soldiergym Maassluis in Maassluis geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Soldiergym Maassluis is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Soldiergym Maassluis in Maassluis een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Soldiergym Maassluis ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Maasweg 8 in Maassluis. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83625669, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Soldiergym Maassluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soldiergym Maassluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Soldiergym Maassluis

Bezoekers bekeken ook