Fightmasters

Aan de Markerkant 1525K in Almere kun je Fightmasters vinden.

Meer informatie over Fightmasters in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightmasters biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightmasters in Almere geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightmasters is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightmasters in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightmasters ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Markerkant 1525K in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 36 525 1397, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fightmasters.nl/

Hoe kom je bij Fightmasters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightmasters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightmasters

Bezoekers bekeken ook