Keumgang

Aan de Laan van Meerdervoort 452a in Den Haag kun je Keumgang vinden.

Meer informatie over Keumgang in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Keumgang biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Keumgang in Den Haag geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Keumgang is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Keumgang in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Keumgang ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Laan van Meerdervoort 452a in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41851820, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.keumgang.nl/contact.html

Hoe kom je bij Keumgang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keumgang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Keumgang

Bezoekers bekeken ook