Appie's fightgym

Aan de Piushof 137 in Panningen kun je Appie's fightgym vinden.

Meer informatie over Appie's fightgym in Panningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Panningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Appie's fightgym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Appie's fightgym in Panningen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Appie's fightgym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Appie's fightgym in Panningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Appie's fightgym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Piushof 137 in Panningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51804709, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Appie's fightgym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Appie's fightgym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Appie’s fightgym

Bezoekers bekeken ook