Akhi gym

Aan de Pretoriusstraat 2h in Amsterdam kun je Akhi gym vinden.

Meer informatie over Akhi gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Akhi gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Akhi gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Akhi gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Akhi gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Akhi gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Pretoriusstraat 2h in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50514751, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.akhigym.nl/

Hoe kom je bij Akhi gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akhi gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Akhi gym

Bezoekers bekeken ook