Bonnevits Boxing

Aan de Lange Blokweg 27A in Zierikzee kun je Bonnevits Boxing vinden.

Meer informatie over Bonnevits Boxing in Zierikzee

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zierikzee? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bonnevits Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bonnevits Boxing in Zierikzee geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bonnevits Boxing is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bonnevits Boxing in Zierikzee een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bonnevits Boxing ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Lange Blokweg 27A in Zierikzee. Je kunt ze ook bellen op 31 6 30761652, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://bonnevitsboxing.nl/

Hoe kom je bij Bonnevits Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonnevits Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bonnevits Boxing

Bezoekers bekeken ook