BoXpoint

Aan de Nijverheidsweg 7B in Grootebroek kun je BoXpoint vinden.

Meer informatie over BoXpoint in Grootebroek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Grootebroek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BoXpoint biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BoXpoint in Grootebroek geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BoXpoint is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BoXpoint in Grootebroek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BoXpoint ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Nijverheidsweg 7B in Grootebroek. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boxpoint.nl/

Hoe kom je bij BoXpoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoXpoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BoXpoint

Bezoekers bekeken ook