Sensei Sports

Aan de Ottho Heldringstraat 204T in Amsterdam kun je Sensei Sports vinden.

Meer informatie over Sensei Sports in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sensei Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sensei Sports in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sensei Sports is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sensei Sports in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sensei Sports ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Ottho Heldringstraat 204T in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13830953, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://senseisports.nl/

Hoe kom je bij Sensei Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sensei Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sensei Sports

Bezoekers bekeken ook