RawBoxing

Aan de Hammarskjöldstraat 240 in Hoofddorp kun je RawBoxing vinden.

Meer informatie over RawBoxing in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoofddorp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, RawBoxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is RawBoxing in Hoofddorp geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

RawBoxing is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat RawBoxing in Hoofddorp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met RawBoxing ? Je kunt de Boksschool bereiken op Hammarskjöldstraat 240 in Hoofddorp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 20572348, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://rawboxing.nl/

Hoe kom je bij RawBoxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RawBoxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. RawBoxing

Bezoekers bekeken ook