Hemmers gym

Aan de Druivenstraat 33 in Breda kun je Hemmers gym vinden.

Meer informatie over Hemmers gym in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hemmers gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hemmers gym in Breda geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hemmers gym is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hemmers gym in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hemmers gym ? Je kunt de Boksschool bereiken op Druivenstraat 33 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 34500308, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hemmersgym.com/

Hoe kom je bij Hemmers gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hemmers gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hemmers gym

Bezoekers bekeken ook