BoxingGym Holzken

Aan de Turnhoutlaan 3 in Eindhoven kun je BoxingGym Holzken vinden.

Meer informatie over BoxingGym Holzken in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BoxingGym Holzken biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BoxingGym Holzken in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BoxingGym Holzken is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BoxingGym Holzken in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BoxingGym Holzken ? Je kunt de Boksschool bereiken op Turnhoutlaan 3 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 10842759, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boksen-eindhoven.nl/

Hoe kom je bij BoxingGym Holzken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoxingGym Holzken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BoxingGym Holzken

Bezoekers bekeken ook