Cortez Boxing

Aan de Limpergstraat 6 in Rijswijk kun je Cortez Boxing vinden.

Meer informatie over Cortez Boxing in Rijswijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rijswijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Cortez Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Cortez Boxing in Rijswijk geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Cortez Boxing is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Cortez Boxing in Rijswijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Cortez Boxing ? Je kunt de Boksschool bereiken op Limpergstraat 6 in Rijswijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 25524394, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://cortezboxing.nl/

Hoe kom je bij Cortez Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cortez Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Cortez Boxing

Bezoekers bekeken ook