Maximus Boxing

Aan de Groenvelde 20 in Udenhout kun je Maximus Boxing vinden.

Meer informatie over Maximus Boxing in Udenhout

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Udenhout? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Maximus Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Maximus Boxing in Udenhout geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Maximus Boxing is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Maximus Boxing in Udenhout een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Maximus Boxing ? Je kunt de Boksschool bereiken op Groenvelde 20 in Udenhout. Je kunt ze ook bellen op 31 6 39052662, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://maximusboxing.nl/

Hoe kom je bij Maximus Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maximus Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Maximus Boxing

Bezoekers bekeken ook