TYR Boxing

Aan de Vlambloem 117 in Rotterdam kun je TYR Boxing vinden.

Meer informatie over TYR Boxing in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, TYR Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is TYR Boxing in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

TYR Boxing is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat TYR Boxing in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met TYR Boxing ? Je kunt de Boksschool bereiken op Vlambloem 117 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22120509, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tyrboxing.nl/

Hoe kom je bij TYR Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TYR Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. TYR Boxing

Bezoekers bekeken ook