Boxing-Nederweert

Aan de Hulsenweg 5A in Nederweert kun je Boxing-Nederweert vinden.

Meer informatie over Boxing-Nederweert in Nederweert

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nederweert? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing-Nederweert biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing-Nederweert in Nederweert geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing-Nederweert is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing-Nederweert in Nederweert een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing-Nederweert ? Je kunt de Boksschool bereiken op Hulsenweg 5A in Nederweert. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27521422, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boxing-nederweert.nl/

Hoe kom je bij Boxing-Nederweert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing-Nederweert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing-Nederweert

Bezoekers bekeken ook