Boksclub Twente

Aan de Noorderhagen 16 in Enschede kun je Boksclub Twente vinden.

Meer informatie over Boksclub Twente in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksclub Twente biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksclub Twente in Enschede geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksclub Twente is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksclub Twente in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksclub Twente ? Je kunt de Boksschool bereiken op Noorderhagen 16 in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 53 430 4589, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksclub-twente.nl/

Hoe kom je bij Boksclub Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksclub Twente

Bezoekers bekeken ook