Primitive Gym

Aan de Baanweg 28 in Harderwijk kun je Primitive Gym vinden.

Meer informatie over Primitive Gym in Harderwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Harderwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Primitive Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Primitive Gym in Harderwijk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Primitive Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Primitive Gym in Harderwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Primitive Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Baanweg 28 in Harderwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53220699, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.primitivegym.nl/

Hoe kom je bij Primitive Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Primitive Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Primitive Gym

Bezoekers bekeken ook