Fit2Fight

Aan de Brammertstraat in Rotterdam kun je Fit2Fight vinden.

Meer informatie over Fit2Fight in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit2Fight biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit2Fight in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit2Fight is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit2Fight in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit2Fight ? Je kunt de Sportschool bereiken op Brammertstraat in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 495 0637, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kickboksenrotterdam.com/

Hoe kom je bij Fit2Fight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit2Fight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit2Fight

Bezoekers bekeken ook